تک دیک

واژه نامه و مجله آموزشی کامپیوتر و تکنولوژی

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
Numbers
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
Y
Z
آگهی
اپلیکیشن ها
اچ‌تی‌ام‌ال
اسکرچ
اشخاص و شرکت ها
امنیت
امنیت آنلاین
اندروید
اینترنت
پایتون
پرسش و پاسخ
جاوااسکریپت
حروف انگلیسی
خبر
دوره های آموزشی
سخت‌افزار
سی‌اس‌اس
شبکه
فنی
کنسول جستجوی گوگل
گرافیک
لینوکس
مایکروسافت اکسل
مایکروسافت پاورپوینت
مایکروسافت ورد
مبانی کامپیوتر
مجله
مجله – امنیت
مجله – بازی
مجله – برنامه نویسی
مجله – دنیای اینترنت
مجله – سخت افزار
مجله – سیستم
مجله – شبکه
مجله – شبکه های اجتماعی
مجله – عمومی
مجله – گوشی‌های هوشمند
مجله – نرم افزار
مجله – ویندوز
مقدماتی
موضوعی
نرم‌افزار
وردپرس

کلید End یا End Key

کلید End یا End Key چیست؟

کلید End عنوان یکی از کلیدهای موجود در صفحه کلیدهای مرسوم رایانه ای است که برای رفتن به انتهای خط جاری (در ویندوز و لینوکس) یا انتهای یک سند یا صفحه به کار می‌رود. این کلید از جمله کلیدهای کرسر (Cursor Keys) به شمار می‌رود.

در صفحه کلیدهای استاندارد معمولا این کلید با لیبل End قابل شناسایی است و پایین کلید Home قرار می‌گیرد. این در حالیست که در صفحه کلیدهای فشرده و لپ تاپ ها بسته به مدل‌های مختلف ممکن است مکان قرارگیری این کلید متفاوت باشد. حتی در برخی از این کیبردها، کلید مجزایی تحت عنوان این نام وجود ندارد بلکه کاربر می‌تواند با ترکیب کلید Fn و کلیدی دیگر به عملکرد کلید خانه دسترسی پیدا کند.

در صفحه کلیدهایی که از بخش عددی (Numeric Keypad) مجزا برخوردار هستند هنگامی که کلید Num Lock روی حالت خاموش قرار دارد کلید مربوط به عدد 1 در بخش عددی، نقش این کلید را ایفا می‌کند.

کلید End یا End Key
مکان قرارگیری End در یک کیبرد استاندارد

کاربردها

کلید End در اغلب موارد دارای عملکردی مخالف با کلید Home می‌باشد. در صورتی که در ویندوز یا توزیع های لینوکس، یک فیلد متنی قابل ویرایش دارای فوکس (آماده دریافت ورودی متنی و تایپ کردن) باشد فشردن این کلید باعث می‌شود کرسر متنی به پایان خط جاری منتقل شود در حالیکه استفاده از کلید Home باعث انتقال کرسر به ابتدای خط خواهد شد.

گفتنی است در چنین حالتی اگر کلید End همراه با کلید Shift فشرده شود تمامی متن پس از کرسر تا انتهای خط جاری به صورت انتخاب شده درمی‌آید و اگر همراه با کلید Ctrl فشرده شود کرسر به انتهای آخرین خط فیلد متنی (یا انتهای سند متنی) منتقل خواهد شد.

در صورتی که خبری از یک فیلد متنی قابل ویرایش (و آماده دریافت ورودی) نباشد و با محیطی قابل اسکرول کردن روبرو هستید در اثر فشردن کلید End به انتهای سند، صفحه یا لیست مربوطه هدایت می‌شوید. نمونه‌هایی از این نوع کاربرد را می‌توانید در اسناد مختلف یا صفحاتی که در مرورگر وب مشاهده می‌کنید و همین‌طور لیستی از فایل‌ها در یک نرم افزار مدیریت فایل تجربه کنید. در نقطه مقابل، کلید Home صفحه یا سند را به سمت ابتدا اسکرول می‌کند.

در صفحه کلیدهای اپل، دکمه End (در صورت وجود) اغلب برای انتقال به انتهای سند به کار می‌رود و در صورتی که صفحه کلید فاقد این دکمه باشد از ترکیب Fn+→ برای این منظور استفاده می‌شود. همچنین در صفحه کلیدهای اپل معمولا از Cmd+→ به منظور انتقال به انتهای خط فعلی کمک گرفته می‌شود.

پیوندهای پیشنهادی تک دیک

لینک واژه در ویکیپدیا

تولید و انتشار محتوای تخصصی علاوه بر زمان، هزینه هم دارد. بخش عمده هزینه‌های تک‌دیک با بودجه شخصی و حمایت‌های شما کاربران گرامی تأمین می‌شود. اگر محتوای این صفحه برای شما مفید واقع شده با روش‌های مختلفی از سراسر دنیا می‌توانید در تکمیل و تداوم فعالیت این سایت به گروه کوچک ما کمک کنید و در اجر معنوی آن نیز سهیم شوید. ما صمیمانه قدردان این محبت شما هستیم.

ما در تک‌دیک تلاش می‌کنیم محتوایی دقیق، واضح و بدون اشتباه منتشر کنیم. به همین دلیل هر مطلب پیش از انتشار بارها بازبینی می‌شود. از طرف دیگر با توجه به حجم بالای مطالب به کمک شما هم نیاز داریم. اگر احساس می‌کنید محتوای این صفحه باید بروزرسانی، تکمیل یا تصحیح شود و یا سوالی در مورد این مطلب دارید که بدون پاسخ مانده خوشحال می‌شویم آن را در بخش دیدگاه‌های همین مطلب با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها

6 پاسخ به “کلید End یا End Key”

  1. عسل نیم‌رخ
    عسل

    نمي دونم چه كليدي رو زدم يا چيكار كردم كه ديگه كليد home و end سيستمم كار نمي كنه! حتي كيبوردم رو عوض كردم باز هم همونه . ميشه راهنمايي بفرماييد لطفا

    1. امیرحسین شهسواری نیم‌رخ
      امیرحسین شهسواری

      سلام با وجود تغییر کیبرد اتفاق عجیبی هست. ممکنه نرم افزار یا بدافزاری عملکرد این کلیدها رو کنترل کنه. این کلیدها به طور کلی کار نمی کنن؟ اتفاقا کلید Fn رو با کلیدی نزدین که باعث تغییر عملکرد این کلیدها بشه؟

  2. Nadiya نیم‌رخ
    Nadiya

    سلام.لپ تاپ من لنوو تینک پد است. هر چی نو‌ر رو کم میکنم تغییری نمیکنه. ایکون میزان روشنایی میاد ولی بالا و پایین نمیشه همه‌روش ها رو هم امتحان کردم نشد

    1. امیرحسین شهسواری نیم‌رخ
      امیرحسین شهسواری

      سلام. ممکنه با بروزرسانی درایورها مشکل تون حل بشه.

  3. کوثر معلم شهری نیم‌رخ
    کوثر معلم شهری

    چند سوال دارم میتونم بپرسم؟

    1. امیرحسین شهسواری نیم‌رخ
      امیرحسین شهسواری

      سلام بله حتما. سوالتون رو پایین مطلب مرتبط در همون صفحه مطرح کنید تا پاسخ داده بشه و دیگران هم ازش استفاده کنن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر

تبلیغات متنی ساده