تک دیک

واژه نامه و مجله آموزشی کامپیوتر و فناوری

آشنایی با قابلیت فوروارد یا بازارسال پیام در واتساپ

مایلید پیامی را در یک گفتگوی واتساپ برای گفتگوهای فردی یا گروهی دیگر ارسال کنید؟ قابلیت فوروارد در واتساپ امکان ارسال مجدد یا بازارسال پیام را فراهم می‌کند. در این مقاله با نحوه فوروارد کردن یا بازارسال پیام در واتساپ، ویژگی‌ها و محدودیت های آن آشنا می‌شوید.

چگونه یک پیام را در واتساپ فوروارد یا بازارسال کنم؟

در واتساپ برای فوروارد یا بازارسال یک پیام کافیست مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

گام اول: وارد گفتگوی فردی یا گروهی مبدأ شوید و پیامی که می‌خواهید فوروارد کنید را انتخاب کنید. برای این کار لازم است پیام موردنظر را برای مدت کوتاهی لمس کنید. اگر مایلید پیام‌های بیشتری را فوروارد کنید می‌توانید پس از انتخاب پیام اول، پیام‌های بعدی را با ضربه زدن انتخاب کنید.

گام دوم: روی گزینه بازارسال یا Forward (با آیکن فلش منحنی به سمت راست) ضربه بزنید.

گزینه فوروارد (Forward) یا بازارسال در واتساپ

گام سوم: با انجام مراحل فوق صفحه جدیدی مشابه با تصویر زیر نمایان می‌شود. در این مرحله باید گفتگوهای فردی یا گروهی که می‌خواهید پیام‌ها را برای آن‌ها فوروارد کنید انتخاب کنید. برای پیدا کردن سریعتر مخاطب یا گفتگوی موردنظر می‌توانید از قابلیت جستجوی همین بخش کمک بگیرید.

انتخاب مخاطبان برای فوروارد پیام در واتساپ

گام چهارم: روی گزینه ارسال (Send) یا فوروارد (Forward) در همین صفحه ضربه بزنید تا پیام‌ها فوروارد شوند.

فوروارد یا باز ارسال در واتساپ
دکمه ارسال یا Send در نسخه اندرویدی واتساپ

چند نکته در مورد قابلیت فوروارد یا ارسال مجدد پیام در واتساپ

  • شما می‌توانید پیام‌هایی را از یک گفتگوی فردی یا گروهی در واتساپ برای گفتگوهای فردی یا گروهی دیگر فوروارد کنید. این پیام ها صرفا به متن محدود نمی‌شوند بلکه می‌توانند شامل یک رسانه (مانند تصویر یا ویدئو) هم باشند. به این ترتیب با کمک قابلیت فوروارد نیازی به آپلود مجدد فایل رسانه‌ها وجود ندارد و در زمان و هزینه اینترنت شما صرفه‌جویی می‌شود. شما حتی می‌توانید پیام متنی یا فایل رسانه‌ای که خودتان در یک گفتگوی دیگر ارسال کرده‌اید را برای مخاطبین یا گفتگوهای دیگر خود بازارسال کنید.
  • شما می‌توانید پیام‌های فوروارد شده‌ای که دریافت کرده‌اید را هم فوروارد کنید.
  • پیام های فوروارد شده با یک برچسب بازارسال شده یا Forwarded و یک آیکن فلش منحنی از پیام های معمولی متمایز می‌شوند (مشابه تصویر زیر). به این ترتیب گیرنده پیام متوجه می‌شود پیام را از گفتگویی دیگر فوروارد کرده‌اید یا خودتان ارسال کننده اصلی آن هستید. اگر مایلید این برچسب روی پیام شما قرار نگیرد می‌توانید به جای فوروارد کردن، متن پیام را از مبدأ کپی کنید و پس از پیست برای گفتگوی موردنظر ارسال کنید یا فایل عکس و … را مجددا آپلود و ارسال کنید.
  • گیرنده پیام فورواردی در واتساپ متوجه نمی‌شود ارسال کننده اصلی پیام چه کسی است. این کار به حفظ حریم خصوصی فرستنده اصلی کمک می‌کند.
نمایی از یک پیام فوروارد شده در واتساپ
نمونه ای از یک پیام فوروارد شده در واتساپ. به آیکن و برچسب بالای پیام دقت کنید.

محدودیت های ارسال مجدد در واتساپ

در واتساپ محدودیت‌هایی هم برای فوروارد کردن پیام‌ها وجود دارد که از ارسال مجدد پیام ها به صورت انبوه جلوگیری می‌کند. به گفته واتساپ این محدودیت‌ها برای شخصی‌تر باقی ماندن پیام ها وضع شده‌اند:

  • شما می‌توانید یک پیام معمولی را هر بار برای حداکثر پنج گفتگو یا مخاطب بازارسال کنید. به این معنی که در گام سوم مجاز به انتخاب حداکثر پنج گفتگو یا مخاطب هستید.
  • اگر پیامی با یک زنجیره پنج‌تایی (یا بیشتر) برای شما فوروارد شده باشد برچسب پیام به جای Forwarded با عبارت Forwarded many times (بازارسال شده به دفعات زیاد) جایگزین می‌شود. وجود این برچسب به معنای آنست که این پیام با گفتگوی مبدأ به میزان پنج گفتگو (یا بیشتر) فاصله دارد و اکنون حداقل پس از پنج مرتبه فوروارد زنجیره‌ای توسط افراد مختلف در اختیار شماست. چنین پیامی را هر بار تنها می‌توانید برای یک گفتگو یا مخاطب دیگر فوروارد کنید.

امیرحسین شهسواری

عاشق دنیای رایانه و فناوری به خصوص برنامه نویسی هستم؛ یادگرفتن و البته یاد دادن چیزای جالبی که یاد گرفتم باعث خوشحالیم میشه و از اولویت‌های اصلی زندگیم به حساب میاد. از مدیریت و نوشتن در تک دیک هم واقعا لذت می‌برم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *