تک دیک

واژه نامه و مجله آموزشی کامپیوتر و تکنولوژی

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
Numbers
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
Y
Z
آگهی
اپلیکیشن ها
اچ‌تی‌ام‌ال
اسکرچ
اشخاص و شرکت ها
امنیت
امنیت آنلاین
اندروید
اینترنت
پایتون
پرسش و پاسخ
جاوااسکریپت
حروف انگلیسی
خبر
دوره های آموزشی
سخت‌افزار
سی‌اس‌اس
شبکه
فنی
کنسول جستجوی گوگل
گرافیک
لینوکس
مایکروسافت اکسل
مایکروسافت پاورپوینت
مایکروسافت ورد
مبانی کامپیوتر
مجله
مجله – امنیت
مجله – بازی
مجله – برنامه نویسی
مجله – دنیای اینترنت
مجله – سخت افزار
مجله – سیستم
مجله – شبکه
مجله – شبکه های اجتماعی
مجله – عمومی
مجله – گوشی‌های هوشمند
مجله – نرم افزار
مجله – ویندوز
مقدماتی
موضوعی
نرم‌افزار
وردپرس

آواتار Avatar

واژه‌ی آواتار (Avatar) به چه معناست؟

آواتار (Avatar) به تصویری گفته می‌شود که نمایش‌دهنده‌ی گرافیکی یک کاربر و یا سمبل شخصیتی اوست. این تصویر می‌تواند علایق، خصوصیات رفتاری و حتی باورهای فرد را منعکس نماید.

این واژه در مفهوم امروزی برای اولین بار توسط Richard Garriott در سال 1985 در یک بازی رایانه‌ای مورد استفاده قرار گرفت. از Avatar ها معمولا در تالارهای گفتگو، بازی‌های رایانه‌ای چندنفره، نرم افزارهای پیام رسان و … استفاده می‌شود. به عنوان نمونه، هر کاربر در تالارهای گفتگو می‌تواند از میان آواتارهای پیش فرض، تصویر مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و یا از رایانه‌ی خود بارگذاری کند.

علاوه بر این در برخی از این سامانه‌ها از سرویس‌های میزبانی آواتار (همچون Gravatar) نیز پشتیبانی می‌شود. در این سرویس‌ها، آواتارهای کاربر به ایمیل او متصل می‌شود و به عنوان مثال هنگامی که کاربر از همین ایمیل در یک تالار گفتگو استفاده می‌کند یا در سایتی کامنت می‌گذارد در صورتی که آن سایت از سرویس میزبانی آواتار مورد نظر پشتیبانی کند به طور خودکار آواتارش از آن سرویس فراخوانی و نمایش داده می‌شود.

لازم به ذکر است آواتارها الزاما یک تصویر ثابت نیستند و می‌توانند به صورت متحرک و در قالب فایل‌های GIF ذخیره شده باشند. از جمله خصوصیات یک آواتار مناسب می‌توان به زیبایی و گویایی تصویر، ابعاد مناسب و حجم پایین فایل تصویری آن اشاره نمود.

آواتار Avatar
نمونه‌ای از یک آواتار زیبا
نمونه‌هایی از چند آواتار
نمونه‌هایی از چند Avatar ساده

تولید و انتشار محتوای تخصصی علاوه بر زمان، هزینه هم دارد. بخش عمده هزینه‌های تک‌دیک با بودجه شخصی و حمایت‌های شما کاربران گرامی تأمین می‌شود. اگر محتوای این صفحه برای شما مفید واقع شده با روش‌های مختلفی از سراسر دنیا می‌توانید در تکمیل و تداوم فعالیت این سایت به گروه کوچک ما کمک کنید و در اجر معنوی آن نیز سهیم شوید. ما صمیمانه قدردان این محبت شما هستیم.

ما در تک‌دیک تلاش می‌کنیم محتوایی دقیق، واضح و بدون اشتباه منتشر کنیم. به همین دلیل هر مطلب پیش از انتشار بارها بازبینی می‌شود. از طرف دیگر با توجه به حجم بالای مطالب به کمک شما هم نیاز داریم. اگر احساس می‌کنید محتوای این صفحه باید بروزرسانی، تکمیل یا تصحیح شود و یا سوالی در مورد این مطلب دارید که بدون پاسخ مانده خوشحال می‌شویم آن را در بخش دیدگاه‌های همین مطلب با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “آواتار Avatar”

  1. Farshid afshar نیم‌رخ
    Farshid afshar

    عالی هستین مثله همیشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر

تبلیغات متنی ساده