توسعه دهنده Developer
توسعه دهنده یا Developer به چه معناست؟
توسعه دهنده نرم افزار (Software developer) به فردی اطلاق میشود که میتواند بخشی یا تمام وجوه مختلف تولید و ایجاد یک نرمافزار (Software Development) نظیر کدنویسی، طراحی، مستندسازی، تحلیل خواستهها، تست، اشکال زدایی و نگهداری و … را انجام دهد.
بنابراین میان مفهوم توسعه دهنده و برنامه نویس (Programmer) میتوان تفاوتهایی را مشاهده نمود. در واقع فردی که برنامهای را پیادهسازی (کدنویسی) میکند الزاما همان کسی نیست که ساختار کلاسها یا معماری ارتباطات میان اجزای مختلف سیستم نرمافزاری را طراحی میکند. اما همهی آنها یک توسعه دهنده به شمار میروند. ممکن است تمام فرایند بسته به میزان پیچیدگی توسط گروهی بزرگ یا کوچک یا حتی توسط یک فرد انجام شود.
به طور مشابه، توسعه دهندههای وب نیز در زمینهی ساخت و نگهداری وبسایتها و نرمافزارهای کاربردی وب مهارت و تخصص دارند. به عنوان مثال ممکن است یک توسعه دهندهی وب، بخش طراحی ظاهر وبسایت با CSS و توسعهدهندهای دیگر نیز وظیفه کدنویسی HTML آن را بر عهده داشته باشد.
گفتنی است بسیاری از توسعهدهندهها امور محول شده را در منزل خود انجام میدهند و به شکل از راه دور با سایر اعضای تیم توسعه همکاری و تعامل میکنند.
پیوندهای پیشنهادی تک دیک
سلام وقت به خیر من قصد رفتن به کانادا را دارم میخواستم بدونم دقیقا ارشد توسعه دهنده نرم افزار کیه و چند سال باید درس بخونه////
سلام وقت شما هم بخیر
اگر منظورتون توسعه دهنده ارشد نرم افزار هست باید خدمت تون عرض کنم تبدیل شدن به توسعه دهنده ارشد یا به طور کلی تجربه در برنامه نویسی، توسعه نرم افزار و هر شغل دیگری موضوعی نیست که صرفا با گذروندن کلاس های دانشگاهی بتونید به دست بیارید. شما باید تجربه و مهارت های زیادی رو به صورت شخصی به دست بیارید تا بتونید یه توسعه دهنده واقعی و موفق بشید. تمرین های پی در پی داشته باشید و … که مدت زمان لازم برای اون به خود شما، تلاشتون و فاکتورهای دیگه بستگی داره. طبیعتا در مورد توسعه دهنده ارشد قابلیت های فنی این حوزه باید در کنار ویژگی هایی مثل توانایی رهبری و پشتیبانی از سایر توسعه دهنده ها و کار تیمی پویا و … همراه باشه.
من به تازگی لیسانس کامپیوتر رو گرفتم اما واقعا افسرده و دلسرد هستم چون هیچ علاقه ای به برنامه نویسی و شبکه ندارم
و عاشق کار هایی هستم که تحرک دارند
نمیدونم چیکار کنم ایا واقعا شغلی هست که مناسب من باشه اونم توی دنیای نرم افزار؟
پاسخ این سوال به خود شما بستگی داره. اگر واقعا هیچ علاقه ای به کارهای نرم افزاری ندارید شاید بهتر باشه به سراغ کار مورد علاقه تون برید و رشته تون رو رها کنید. هرچند در رشته های کامپیوتر هم کارهای فیزیکی وجود داره مثل کار در دیتاسنترها ولی به نظرم بدون علاقه بهتره بهش فکر نکنید.