مقایسه برندهای تلویزیون ایرانی و ارزش خرید آنها
در سالهای اخیر، با توجه به افزایش نجومی قیمت تلویزیونهای خارجی، تمایل افراد برای خرید از برندهای داخلی بیشتر شده است. اما همواره یک سوال اساسی وجود دارد که آیا تلویزیونهای ایرانی ارزش خرید دارند؟ کیفیت و امکانات آنها در چه سطحی است؟ کدام برند تولیدکننده تلویزیون ایرانی در جلب رضایت خریداران بهتر عمل کرده است؟ مطالعه این مقاله به شما کمک میکند تا پاسخ این پرسشها را بیابید و با برندهای ایرانی برتر در زمینه تولید تلویزیون بهتر آشنا شوید.
معرفی برندهای برتر ایرانی تولید کننده تلویزیون
طی سالهای اخیر، برندهای داخلی متعددی در زمینه تولید لوازم خانگی روی کار آمدهاند که در بین محصولات آنها، تلویزیونهای داخلی یکی از موفقترین کالاها شناخته شده است. تلویزیونهای ایرانی، با گارانتی و قیمت مناسب، میتوانند با تلویزیونهای خارجی رقابت کرده و توجه بسیاری از خریداران را به خود معطوف کنند. اما بهترین برندهای داخلی کدامها هستند؟ در حال حاضر، اسنوا، ایکس ویژن، g plus، مستر تک و شهاب از بهترین و پرفروشترین برندهای ایرانی به شمار میآیند.
1. برند G plus
برند G plus در سال 1397 پس از خروج برخی از شرکتهای خارجی از ایران همچون ال جی، در زیر سایه گلدیران شکل گرفته است. محصولاتی شامل لوازم مختلف همچون لباسشویی، موبایل و تلویزیون توسط این شرکت تولید میشود. تلویزیون g plus در سایزهای 32 تا 82 اینچ با سیستم عامل اندروید به بازار عرضه میشود. در حال حاضر، بالاترین سری تلویزیونهای جی پلاس، سری K هستند که کیفیت تصویر آنها 4K UHD است.
کیفیت تصویر تلویزیونهای این برند، با توجه به استفاده از تکنولوژی LED و فناوری HDR در سطح مطلوبی قرار دارد؛ اما به دلیل سرعت تازه سازی پایین، نسبت به برندهای خارجی از کیفیت پایینتری برخوردار هستند.
با بررسی مشخصات فنی سیستم صوتی تلویزیونهای g plus، میتوان گفت که این برند در مقایسه با سایر برندهای داخلی، سیستم صوتی خوبی دارد؛ اما به دلیل نبود فناوری کاهنده نویز صدا، نسبت به برندهای خارجی در سطح کیفی پایینتری قرار میگیرد.
علاوه بر این، مشخصاتی همچون وزن مناسب، وجود گیرنده دیجیتال، ورودی و خروجیهایی مانند HDMI CEC یا خروجی هدفون، پشتیبانی از فرمتهای MP2/COOK، PCM، AAC، AUDIO MP3 و همچنین ویژگی برخورداری از حالت صرفه جویی باعث محبوبیت این برند شده است.
از بهترین مدلهای تلویزیون برند g plus، میتوان به مدل GTV-75KE921S اشاره کرد که مجهز به پنل QLED با رزولوشن 4K و کنتراست بالا است، ویژگیهای این مدل باعث میشود تا تصاویر در آن بهصورت واقعی و با رنگهای طبیعی و کیفیت بالا ارائه شوند.
این تلویزیون از برند g plus، رابط هوشمند اندروید دارد که قابلیت اتصال به اینترنت، نصب اپلیکشین و بازی را فراهم میکند. از دیگر قابلیتهای این تلویزیون میتوان به توان خروجی صدای 18 وات، پشتیبانی از فناوری HDR، اتصال به تلفن هوشمند، Simplink و تبدیل گوشی به Air Mouse اشاره کرد.
2. برند ایکس ویژن
برند ایکس ویژن که از سال 1385 زیر نظر شرکت مادیران به بازار راه پیدا کرد، تولید کننده محصولاتی است که مجهز به قطعات چینی و سیستم اندروید با مونتاژ ایران هستند. تلویزیونهای تولید شده توسط این برند شامل تنوع سایز از 24 تا 65 اینچ بوده و در ساخت آنها از پنل LED استفاده میشود.
تلویزیونهای ایکس ویژن به دلیل استفاده از فناوری HDR طیف گستردهای از رنگها را به نمایش میگذارند و تصاویری با وضوح 3840×2160 ارائه میدهند که البته، نسبت به برندهای خارجی، کیفیت پایینتری دارند. با این حال، وجود پردازنده قوی چهار هستهای در تلویزیونهای برند ایکس ویژن، باعث میشود تا بیننده تصاویر واقعیتری را مشاهده کند.
تلویزیونهای ایکس ویژن سیستم صوتی خوبی دارند که متناسب با مدل و سایز آنها متغیر بوده و اغلب در پایین صفحه نمایش آنها قرار میگیرد؛ اما نسبت به برندهای خارجی، صدای فراگیری تولید نمیکنند.
در پشت بدنه تلویزیونهای ایکس ویژن، درگاههای ورودی مانند USB و HDMI وجود دارد که تعداد آنها نسبت به تلویزیونهای خارجی کمتر است. به علاوه، تلویزیونهای ایکس ویژن هوشمند بوده و قابلیت اتصال به اینترنت نیز دارند.
3. برند اسنوا
اسنوا یکی دیگر از برندهای مطرح ایرانی است که تلویزیونهایی در اندازههای متنوع و با امکانات عالی همراه با گارانتی 12 ماهه به بازار عرضه میکند. تلویزیونهای اسنوا، با استفاده از رابط هوشمند اندرویدی، قابلیت اتصال به اینترنت را داشته و همچنین میتوان بازیها و برنامههای اندرویدی را بر روی آنها نصب و اجرا کرد.
همچنین، این تلویزیونها، مجهز به پنل LED با رده کیفی +A از نظر مصرف انرژی بوده و در حال حاضر میتوانند تصاویری با کیفیت Ultra HD-4K به نمایش بگذارند.
برای آشنایی بیشتر با این برند میتوانیم یکی از بهترین تولیدات آن که مدل 50SA1560U است را بررسی کنیم. این تلویزیون 50 اینچی که تقریبا بدون حاشیه است، با پشتیبانی از فناوری HDR10 تصاویر را بهصورت واقعی و با کیفیت 4K به نمایش میگذارد. این مدل از برند اسنوا مجهز به رابط هوشمند و پردازنده چهار هستهای بوده و قابلیت پخش صدا بهصورت سه بعدی با توان خروجی در مجموع 30 وات را دارد.
4. برند پارس الکتریک
برند پارس الکتریک یکی از قدیمیترین برندهای ایرانی است که محصولاتش گارانتی 18 ماهه دارند و نسبت به سایر برندهای داخلی، مقرون بهصرفهتر هستند. در تلویزیونهای این برند، از پنل TFT LCD با رزولوشن عالی استفاده میشود که تصاویری با کیفیت 4K ارائه میدهد.
تلویزیونهای پارس الکتریک مجهز به سیستم صوتی مطلوب و همچنین سخت افزارهای عالی هستند که افراد بسیاری را برای خرید از این برند ترغیب میکنند.
5. برند شهاب
برند شهاب از با سابقهترین برندهای ایرانی بهحساب میآید که تولید کننده یکی از به صرفهترین تلویزیونهای هوشمند 4K موجود در بازار ایران است که با نام 50SH201U1 به فروش میرسد.
این تلویزیون 50 اینچی مجهز به پنل LED، گیرنده دیجیتال، یگ گیگابایت رم از نوع DDR3 و هشت گیگابایت حافظه داخلی است. این دستگاه با استفاده از رابط هوشمند اندروید، میتواند به اینترنت متصل شود و به دلیل کنتراست بالا، تصاویر را واضح، شفاف و با رنگهای واقعی به نمایش میگذارد.
6. برند مسترتک
برند مسترتک یکی از برندهای خوب ایرانی است که تلویزیونهایی در سایزهای مختلف به بازار عرضه میکند. از معروفترین مدلهای این برند، یک تلویزیون 24 اینچی به نام MT2402HD است که جزو ارزانترین تلویزیونهای ساخت ایران بهشمار میرود و برای استفاده در فضاهای کوچک بسیار پرکاربرد است.
این تلویزیون مجهز به پنل LED با رزولوشن Full HD و دو بلندگو با توان خروجی در مجموع 10 وات است؛ اما به دلیل قیمت ارزان، از HDR، رابط هوشمند و نمایش سه بعدی پشتیبانی نمیکند.
از نقاط قوت این تلویزیون میتوان به پردازنده تصویر اختصاصی، قفل کودک، گیرنده دیجیتال داخلی، یک عدد درگاه HDMI، یک عدد درگاه USB و خروجی هدفون اشاره کرد.
کلام آخر
با مقایسه ویژگیهای مختلف برندهای ایرانی تلویزیون که در این مقاله به آنها اشاره کردیم، به این نتیجه میرسیم که اگر به دنبال تلویزیونهایی با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب هستید، برندهای داخلی میتوانند انتخاب مناسبی برای شما باشند. شما میتوانید با خرید تلویزیون ایرانی، علاوه بر صرفه جویی اقتصادی و حمایت از کالای ایرانی، از کیفیت و گارانتی عرضه شده بههمراه آنها بهره ببرید. از میان برندهای ایرانی تلویزیون که معرفی کردیم، انتخاب شما کدام گزینه است؟
مطلبی که در این صفحه مطالعه کردید صرفا یک رپورتاژ آگهی است و تمام محتوای آن توسط سفارش دهنده آگهی تهیه شده است. تک دیک هیچگونه مسئولیتی پیرامون این مطلب و محتوای صفحاتی که به آنها در این مطلب لینک داده شده است یا خدمات مرتبط با آنها بر عهده نمیگیرد.