تک دیک

واژه نامه و مجله آموزشی کامپیوتر و فناوری

جستجو با دست خط در گوگل

جستجو در دنیای وب یکی از پرکاربردترین اعمالی است که اغلب کاربران در طی یک روز بارها با آن سر و کار دارند. اگر تایپ کردن عبارت جستجو وقت شما را می‌گیرد بهتر است بدانید در موتور جستجوی گوگل می‌توانید با کمک دستخط خود هم جستجو کنید.

پیش از هر چیز باید بگوییم هدف این ویژگی فراهم آوردن امکان جستجوی آسان‌تر در گوگل است. با این حال جستجو با کمک دستخط بیش از اینکه یک روش جایگزین برای جستجو باشد در واقع یک روش مکمل برای جستجوی عادی به شمار می‌رود.

نکته: در حال حاضر جستجو با دستخط در گوگل تنها در دستگاه های اندرویدی امکان‌پذیر است. به علاوه این قابلیت هنوز از تشخیص دستخط برای زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند.

چگونه قابلیت جستجو با دست خط را در گوگل فعال کنم؟

به منظور جستجو با دستخط لازم است ابتدا این قابلیت را در بخش تنظیمات جستجوی گوگل فعال کنید. برای این منظور می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

گام اول: در موتور جستجوی گوگل به بخش تنظیمات (Settings) جستجو مراجعه کنید. (می‌توانید روی دکمه سه خط افقی ضربه بزنید و گزینه Settings را انتخاب کنید).

ورود به بخش تنظیمات جستجو در گوگل

گام دوم: در قسمت Handwrite برای فعال کردن قابلیت جستجو با دست خط، گزینه Enable را انتخاب کنید. (هر زمان که مایل بودید برای غیرفعال کردن این قابلیت می‌توانید گزینه Disable را در همین بخش انتخاب کنید).

فعال کردن قابلیت Handwrite برای جستجو با کمک دست خط در گوگل

گام سوم: در انتهای صفحه روی دکمه Save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.

چگونه با کمک دستخط در گوگل جستجو کنم؟

پس از فعال کردن قابلیت Handwrite در بخش تنظیمات جستجوی گوگل و تازه سازی صفحه یا مراجعه مجدد به موتور جستجوی گوگل، گزینه Handwrite در پایین صفحه مشابه با تصویر زیر نمایان می‌شود.

گزینه Handwrite در پایین صفحه های جستجوی گوگل برای جستجو با کمک دستخط

روی این گزینه ضربه بزنید تا صفحه آماده دریافت ورودی دستخط شود. پس از آن می‌توانید با کمک انگشت خود هر جایی از صفحه، عبارت موردنظر خود را بنویسید. همزمان با نوشتن روی صفحه، محتویات دستخط شناسایی و در جعبه جستجو درج می‌شود.

جستجو با کمک دستخط در گوگل

شما می‌توانید از ابزارهای پایین صفحه برای حذف حروف قبلی و درج فاصله و … کمک بگیرید. همچنین می‌توانید از کاراکترهای جایگزینی که معمولا در همین نوار نمایان می‌شود برای تصحیح اشتباهات (مانند تشخیص O به جای صفر) استفاده کنید. به علاوه امکان استفاده از پیشنهادات جستجو مشابه با حالت عادی برای کاربر فراهم می‌باشد.

امیرحسین شهسواری

عاشق دنیای رایانه و فناوری به خصوص برنامه نویسی هستم؛ یادگرفتن و البته یاد دادن چیزای جالبی که یاد گرفتم باعث خوشحالیم میشه و از اولویت‌های اصلی زندگیم به حساب میاد. از مدیریت و نوشتن در تک دیک هم واقعا لذت می‌برم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *