نحوه تشخیص بلاک یا مسدود شدن از سوی دیگران در واتساپ

یکی از سوالات پرتکرار در مورد واتساپ اینست که آیا یک مخاطب یا فرد مشخص من را بلاک کرده یا خیر؟ هرچند با اطمینان کامل نمی‌توان گفت فردی در واتساپ شما را بلاک کرده است اما نشانه هایی وجود دارد که به شما در تشخیص اینکه بلاک شده‌اید یا نه کمک می‌کند. در این مقاله با این نشانه‌ها آشنا می‌شوید.

زمانی که یک نفر را در واتساپ مسدود یا بلاک می‌کنید این موضوع به فرد مقابل اطلاع رسانی نمی‌شود. واتساپ دلیل این عدم اطلاع رسانی را حفظ حریم خصوصی فرد مسدود کننده اعلام می‌کند. بنابراین به طور مشابه زمانی که فرد دیگری شما را بلاک می‌کند نیز این مسأله به شما اعلام نمی‌شود.

چگونه تشخیص دهم فردی من را در واتساپ بلاک کرده است؟

همانطور که گفتیم برای تشخیص اینکه در واتساپ بلاک شده اید نشانه های گوناگونی وجود دارد. به عبارت بهتر اگر فردی شما را بلاک کرده باشد:

  • نمی‌توانید وضعیت آنلاین یا آخرین بازدید فرد مقابل را در صفحه گفتگو مشاهده کنید.
  • پیام هایی که برای این فرد ارسال می‌کنید تنها با یک علامت تیک خاکستری (به معنای ارسال موفق) مشخص می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر تیک‌های دریافت یا مطالعه پیام را مشاهده نخواهید کرد. (بیشتر بخوانید: مفهوم تیک های مختلف کنار پیام در واتساپ)
  • تغییر و بروزرسانی عکس پروفایل مخاطب را مشاهده نخواهید کرد.
  • تلاش برای تماس با فرد از طریق واتساپ موفقیت آمیز نخواهد بود.

فراموش نکنید وجود همزمان نشانه های فوق به این معنی است که ممکن است فرد، شما را بلاک کرده باشد. در واقع این نشانه‌ها می‌توانند دلایل دیگری هم داشته باشند. برای مثال ممکن است مخاطب شما امکان مشاهده آخرین زمان بازدید را غیرفعال کرده باشد یا پیام شما را نخوانده باشد. با این حال با توجه به سیاست حریم خصوصی واتساپ، نشانه‌های فوق در حال حاضر تنها راه برای تشخیص این موضوع هستند.

امیرحسین شهسواری

عاشق دنیای رایانه و فناوری به خصوص برنامه نویسی هستم؛ یادگرفتن و البته یاد دادن چیزای جالبی که یاد گرفتم باعث خوشحالیم میشه و از اولویت‌های اصلی زندگیم به حساب میاد. از مدیریت و نوشتن در تک دیک هم واقعا لذت می‌برم :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.